IMG-1149.JPG

yoga op het werk

Yoga in de lunchpauze

Help je medewerkers om geconcentreerd en productief te blijven tijdens de werkdag. Hoe?
Door yoga op het werk aan te bieden. Juist in een omgeving waar je efficiënt en productief moet zijn is een moment van plezier, beweging en ontspanning belangrijk. Hierdoor ontstaat de basis voor een positieve werksfeer, stresspreventie en het terugdringen van ziekteverzuim. 

 
Verzamel je team

verzamel je team
 

De les kan aan het begin van de werkdag gehouden worden, in de lunchpauze, voor een vergadering of aan het eind van de middag. Er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen aan de les.

sen 

Ik creëer een pop-up studio en 'yoga' jouw mensen

Ik kom naar jullie toe op kantoor met alle benodigdheden, dus geen gehaast van en naar een yoga studio. De ruimte is geen probleem, daar bedenken we samen een goede oplossing voor. Bij mooi weer kunnen de sessies uiteraard ook buiten plaatsvinden.

Zen én energiek van de mat af

je team komt zen én energiek
van de mat af

Hierdoor ontstaat de basis voor een positieve werksfeer, stresspreventie en het terugdringen van ziekteverzuim. Je werknemers kunnen weer met frisse energie aan de slag.

Tarieven bedrijfsyoga

Wat zijn de mogelijkheden?

Om de voordelen van yoga te kunnen ervaren is een wekelijkse sessie gedurende minimaal 6 weken aan te raden. Dit kan al voor €150,- (exclusief btw) per week voor één yogales van 45 minuten. Natuurlijk kunnen de lessen en yoga-oefeningen worden aangepast om optimaal te passen bij de behoeften van jouw bedrijf en medewerkers.

Zie hieronder een greep uit de mogelijkheden. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking en een offerte op maat.

 
Leela Yoga

a shot of Yoga -

eenmalige yogales van 45 minuten

Laat je team door middel van een eenmalige sessie kennis maken met yoga. De prijs voor één les van 45 minuten is €175 (exclusief btw).

sen 

A regular dose of Yoga -

6 Yogalessen op het werk 

Wil je je team de fundamentele basis van yoga meegeven en zo de voordelen van yoga laten ervaren? Boek 6 lessen voor het tarief van €150 per les (exclusief btw).

Leela Yoga

a constant flow of Yoga -

12 Yogalessen op het werk

Ben je er klaar voor om yoga een echt onderdeel uit te laten maken van het leven van je teamleden? Boek 12 lessen (of meer) voor het tarief van €140 per les (exclusief btw).

• Inclusief yogamatten en benodigde accessoires
• Persoonlijke begeleiding door een geschoolde yogadocent
• Toegankelijke en laagdrempelige oefeningen die gedaan kunnen worden in je werkoutfit
• Lessen vinden plaats in een open ruimte of vergaderruimte

 

Met het aanbieden van yoga op het werk kan de werkgever aanspraak maken op de Werkkostenregeling (WKR) en een gedeelte van de kosten uitwisselen op het brutoloon van medewerkers. Tot 1,5% van de fiscale loonsom mag worden besteed aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen.

 
 
Zen.mo-ment (het; o; meervoud: zenmomenten): ogenblik van geluk, complete tevredenheid.
— www.zenzoekers.nl
 
Mooie foto van Diego die we ergens op de site kunnen gebruiken.jpg

wat betekent

Leela?

Leela is de Sanskriet naam die ik tijdens mijn yoga-opleiding kreeg. Het betekent speelsheid, plezier, easy-going. Dit zijn kwaliteiten die ik belangrijk vind uit te dragen in het leven, op en buiten de yogamat. Kom hier meer over mij te weten.

 
Roodborstje tattoeage-def-leela.png
Fijne docent, ontspannen sfeer en Belle past de les aan op de groep: ze heeft erg veel verschillende stijlen/niveaus te bieden en kan het programma goed aanpassen aan de wensen die er zijn.
— cursist van Amerpodia
Tijdens een yogales ben ik heel bewust met mijn lijf bezig. Het effect hiervan is voor mij gelijk te merken. Na afloop verbetert yoga mijn houding en nemen mijn RSI klachten af.
— Fabienne, cursiste
Fijne les met prettige afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Belle heeft een fijne stem en haar begeleiding is goed.
— Akkemay, cursiste
Een heerlijke slow flow bij Belle gehad. Perfect opgebouwde les. Ik voel me na afloop zowel ontspannen als voldaan.
— Eli, cursiste
daniel-frank-357258.jpg

Contact

Neem contact met mij op als je vragen hebt, een vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt inplannen of mij wilt boeken om yogales te geven op een evenement.
Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

E-mail: info@leelayoga.nl
Telefoon: 06 34 78 51 10

 

Facebook


Instagram:

KvK: 69384304

BTW: NL199430378B01

Algemene voorwaarden

 
 
Naam *
Naam