TARIEVEN BEDRIJFSYOGA

Wat zijn de mogelijkheden?

Om de voordelen van yoga te kunnen ervaren is een wekelijkse sessie gedurende minimaal 6 weken aan te raden. Dit kan al voor €150,- (exclusief btw) per week voor één yogales van 45 minuten. Natuurlijk kunnen de lessen en yoga-oefeningen worden aangepast om optimaal te passen bij de behoeften van jouw bedrijf en medewerkers.

Zie hieronder een greep uit de mogelijkheden. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking en een offerte op maat.

 
Leela Yoga

a shot of Yoga -

eenmalige yogales van 45 minuten

Laat je team door middel van een eenmalige sessie kennis maken met yoga. De prijs voor één les van 45 minuten is €175 (exclusief btw).

sen

A regular dose of Yoga -

6 Yogalessen op het werk 

Wil je je team de fundamentele basis van yoga meegeven en zo de voordelen van yoga laten ervaren? Boek 6 lessen voor het tarief van €150 per les (exclusief btw).

Leela Yoga

a constant flow of Yoga -

12 Yogalessen op het werk

Ben je er klaar voor om yoga een echt onderdeel uit te laten maken van het leven van je teamleden? Boek 12 lessen (of meer) voor het tarief van €140 per les (exclusief btw).

Voor alle pakketten geldt:

• Inclusief yogamatten en benodigde accessoires
• Persoonlijke begeleiding door een geschoolde yogadocent
• Toegankelijke en laagdrempelige oefeningen die gedaan kunnen worden in je werkoutfit
• Lessen vinden plaats in een open ruimte of vergaderruimte

Met het aanbieden van yoga op het werk kan de werkgever aanspraak maken op de Werkkostenregeling (WKR) en een gedeelte van de kosten uitwisselen op het brutoloon van medewerkers. Tot 1,5% van de fiscale loonsom mag worden besteed aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen.